PACTA leasing A/S
Sandbjergvej 7
2970 Hørsholm

Telefon: 44 99 42 88
Telefax: 44 99 42 87

E-mail: mail@pactaleasing.dk

Gør dit salg mere effektivt med en professionel leasingpartner

PACTA leasing er specialister i leverandørsamarbejder, og har udviklet en af branchens mest avancerede webløsninger.

Som leverandør hos PACTA leasing får du med en personlig adgangskode adgang til et system, hvor du i alle døgnets 24 timer kan beregne leasingydelser, udskrive professionelle leasingtilbud, ansøge om godkendelse af dine kunder, udskrive statistikker og meget mere.

Vores "Webleasing" system er kort fortalt, et super moderne salgsværktøj til din virksomhed - endda med mulighed for personlig adgang til den enkelte sælger, og en "master adgang" til dig som direktør/salgschef mv.

Kontakt os allerede i dag, og få tilsendt en kode til at logge på vores "demo version", hvor du kan se systemet i funktion. Det er ganske uforpligtende og gratis. Send blot en mail til mail@pactaleasing.dk

PACTA leasing har desuden udviklet et system vi kalder "myleasing.dk". Det kan implementeres ganske simpelt på din virksomheds hjemmeside, således at jeres kunder derfra direkte kan beregne hvad det koster at lease de produkter I sælger, samt online ansøge om en kreditgodkendelse. Se et eksempel herpå på f.eks. www.bronnum.dk

Direktør Oluf Brønnum udtaler således: "PACTA leasing har via deres unikke online system gjort det muligt for os at »fange« de kunder som bl.a. søger på vores hjemmeside uden for normal arbejdstid med en attraktiv finansieringsløning. Det betyder, at der somme tider i løbet af natten, er kunder der selv har beregnet hvor billigt det udstyr de har behov for kan finansieres, og derved næste dag ringer og bestiller varen hos os"

Vi glæder os til også at hjælpe jeres virksomhed

Med venlig hilsen
PACTA leasing

Hvem kan lease?

Alle virksomheder der har et CVR nr. kan lease. Det kræver dog blot at din virksomhed forinden godkendes af leasingselskabet. Desuden kræver PACTA leasing, at udstyret købes hos én af vores samarbejdspartnere.